1-للون الاصفر والبرتقالى (قشر البصل او قشر الجزر او قشر البرتقال حسب تركيزهما )
2-للون الاحمر(فراولة او بنجر )
3-للون البنفسج (الكركديه)
4-للون الازرق (الكرنب )
5-للون الاصفر (الكركم او ورق البصل)
6-للون الاخضر (السبانخ او البقدونس)
7-للون البنى (النسكافيه او الشاى)
لتثبيت تلك الالوان يوضع خل مع ماء السلق ويغطى الاناء اثناء السلق ولتلميعها يستخدم زيت يدهن بها.
و ممكن اى اتنين من دول يدوا الوان تانية- وبالهنا والشفا.
2-للون الاحمر(فراولة او بنجر )
3-للون البنفسج (الكركديه)
4-للون الازرق (الكرنب )
5-للون الاصفر (الكركم او ورق البصل)
6-للون الاخضر (السبانخ او البقدونس)
7-للون البنى (النسكافيه او الشاى)
لتثبيت تلك الالوان يوضع خل مع ماء السلق ويغطى الاناء اثناء السلق ولتلميعها يستخدم زيت يدهن بها.
و ممكن اى اتنين من دول يدوا الوان تانية- وبالهنا والشفا.